Lovren podijelio izjavu o užasu u Beogradu: Desetljeća državne promocije mafijaša i monstruma

Foto: Twitter

Učenik je u Beogradu ubio osmero djece i čuvara škole te ranio učiteljicu te nekoliko učenika, a o tome se oglasio i bivši reprezentativac te igrač Lyona, Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagram profilu podijelio je potresnu fotografiju i tekst koji je objavio srpsko-kanadski filmski redatelj, producent, pisac, politički komentator, televizijski voditelj i aktivist Boris Malagurski.

– Tragedija u školi ‘Vladislav Ribnikar‘ liči na nešto što smo, do sada, zamišljali da se događa samo u Americi. Međutim, desetljeća državne i medijske promocije kriminalaca, mafijaša, reality monstruma, šunda, nasilja, dekadencije, bolesnih vrijednosti i nebrige o čovjeku dovele su do konačnog poraza srpskog društva‘, napisao je Malagurski i dodao:

– Moja iskrena sućut obiteljima žrtava, ranjenima od srca želim što brži oporavak. U danima pred nama će morbidni urednici tabloidnog smeća analizirati svaki detalj iz života napadača, djeteta kojem nitko nije pomogao dok je tragedija još mogla biti spriječena. Hoće li netko pomoći bolesnom društvu prije nego što i kod nas scene policijskih kordona i uplakane djece oko škola postanu svakodnevica kao u SAD-u? Ili ćemo se ponovno baviti posljedicama umjesto liječenja uzroka koji su izazvali krah kompletnog sustava u kojem živimo? – napisao je Malagurski, a njegove je misli podijelio osvajač svjetskog srebra i bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.