Ludnica u Frankfurtu: Ovo je teško opisati riječima

epa09929330 Riot police in action as Frankfurt fans celebrate on the pitch after the UEFA Europa League semi final, second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and West Ham United in Frankfurt am Main, Germany, 05 May 2022. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Nogometaši Eintracht Frankfurta plasirali su se u finale Europske lige te će u Sevilli 18. svibnja igrati svoje prvo finale u europskim natjecanjima nakon 42 godine čekanja. Tamo ih čeka Barišićev Rangers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu s West Hamom obilježio je incident gostujućeg trenera Davida Moyesa, ali nakon posljednjeg sučeva zvižduka krenula je ludnica i spektakularno slavlje na stadionu.

Napadač Frankfurta Ansgar Knauff bio je oduševljen prolaskom u finale:

– Ovo je neopisivo. Teško je pronaći riječi koje bi opisale ovaj trenutak. Čista emocija, nakon utakmice su navijači utrčali na teren, ovi trenuci su nezaboravni. Jednostavno predivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Eintrachta burno su proslavili prvo finale nakon 42 godine, nakon što su spektakularno nadjačali domaće navijače na Camp Nou, sinoć su uz baklje i pjesmu utrčali na teren te još jednoM pokazali da su jedna od najjačih naviijačkih skupina u Europi.

– Osjećam se iznimno sretno zbog ovoga što smo napravili. Imali smo nevjerojatan put do finala. Navijači su odlični. Sada imamo još samo jedan korak do onoga što želimo, a to je trofej, rekao je Sebastian Rode, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.