Luka Modrić: Od lošije forme neću i ne mogu pobjeći, nekoliko je razloga za to

Foto: fah

“La Liga je izuzetno naporna i svaka utakmica do kraja sezone je svojevrsno finale u kojem se jedni bore za vrh, drugi za ligu prvaka, treći za Europu, četvrti za ostanak. Zato se treba koncentrirati samo na prvu sljedeću rundu. Nije moguće 10 mjeseci igrati stalno na istoj razini top forme. Imali smo i ozljeda, odsutnosti važnih igrača, sve to uzme nešto”, opisuje Luka Modrić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam je li Real manje uvjerljiv zbog moje forme, ali je točno da sam u 2017. godini, do sada, imao formu ispod svojih standarda. Od toga neću i ne mogu pobjeći, uostalom to se i vidjelo. Imao sam neke dobre partije, ali ukupno gledano, nisam bio na svojim uobičajenim razinama. Eh sada, zašto je tako, slično kao i kod forme momčadi, postoji nekoliko razloga. Možda je prvi i najvažniji ozljeda. Dok sam nakon artroskopije koljena u listopadu i šest tjedana pauze odmah dohvatio formu, nedavna ozljeda aduktora i tri tjedna su me stvarno izbacili iz ritma…”, kaže Luka.

Tri boda su izuzetno važna kad je u pitanju utakmica protiv Ukrajine, ali riječ je o utrci i za direktnu vizu na SP.

“Svi to znamo, pogotovo od trenutka kada smo nesretno i nespretno izgubili dva boda s Turcima u Zagrebu. Zato nam se potreba pobjede nad Ukrajinom dodatno ojačala i moramo učiniti sve što možemo da taj susret apsolviramo s tri boda”, zaključuje Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.