Madridski mediji nakon šokantnog poraza Reala u srcu Katalonije kritiziraju Luku Modrića: ‘On kao da razmišlja samo o Hrvatskoj i dodatnim kvalifikacijama’

Foto: Twitter

Kapetan Vatrenih Luka Modrić nije bio u najboljem izdanju u srcu Katalonije, protiv Girone. Real je doživio šokantan poraz te u ovom trenutku zaostaje čak osam bodova za ”ponosom Katalonije”, Barcelonom, koja ne briljira, ali pobjeđuje, tako su Katalonci slavili i na gostovanju kod Atletica… “Luka jako nedostaje Realu. Izgledao je suzdržano, kao da mu nije bilo ugodno na terenu”, piše španjolska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se, kako uvijek naglašavamo, o dnevnom listu naklonjenom Realu.  Uz Ronalda i Marcela, ako je vjerovati Marci, kapetan hrvatske reprezentacije je bio najlošiji na terenu. Lako za Real, nadajmo se da će sjajni Vatreni biti u najboljem izdanju za desetak dana protiv Grčke.

”Ramos, Marcelo, Modrić, Kroos i Cristiano Ronaldo kao da se nisu ni vratili s dodjele nagrada Fife”, navodi Marca, koju je očito teško pogodio poraz Reala, kojim su kraljevi, tvrde mnogi, zapravo već sada predali naslov prvaka Barceloni i Kataloniji. Hoće li Barcelona prije definitivnog odlaska iz španjolskog zagrljaja osvojiti svoj posljednji naslov prvaka Španjolske i tako katalonskom narodu donijeti veliki trofej a madridskom Realu gorčinu?

Ne čudi stoga činjenici da su španjolski, uglavnom madridski, mediji jako kritični prema Realu te tvrde kako je bilo pravo čudo kada bi se ove sezone Real uopće došao u priliku boriti za naslov. Sve su karte kraljevi očito usmjerili prema Ligi prvaka.  Naravno, odigrana je tek trećina Primere, bit će uspona i padova, kao i Barcinih poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Forma nekih igrača doista je problematična. Marcelo još od lipnja nije pravi, Modrić se pojavi pa nestane i čini se da posljednjih dana više razmišlja o play-offu s reprezentacijom, nego o bilo čemu drugome. Ronaldo je nestrpljiv i želi zabiti po svaku cijenu, Ramos i Varane puno griješe, Kroos ne igra dobro…”, navodi Marca igrače koji za Real ne igraju na razini na kojoj su ih navijači navikli gledati,. dok AS pak izvlači statistički podatak kako je vezni red Reala, Modrić – Kroos – Casemiro protiv katalonske Girone izgubio čak 40 lopti. Najviše ipak Brazilac Casemiro, čak 16, dok ih je Luka izgubio 14, Nijemac Kroos 10. Previše za igrače takve klase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.