Mamić ipak prekinuo pauzu kako bi objavio važnu vijest: ‘Istrage protiv sudaca su uznapredovale’

Foto: fah

Zdravko Mamić u subotu je podijelio nove vijesti, iako je najavio pauzu do utorka, kad je trebao iznijeti nove dokaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drage prijateljice i prijatelji, danas su do mene stigle sjajne vijesti – istrage protiv sudaca koje sam teretio za reketarenje, kriminalne radnje i malverzacije su uznapredovale, a ubrzo ću i ja biti ispitan o svim dokazima, te saznanjima koja imam. Iako sam obećao da se neću o tim temama javljati do press konferencije u utorak, zbog ovih spoznaja o tome da hrvatska država na čelu s ministrom Malenicom, premijerom Plenkovićem i predsjednikom Milanovićem ipak ima snage obračunati se s kriminalom u pravosuđu, odgađam press konferenciju kako bih državnim organima ostavio dovoljno prostora i vremena za prikupljanje informacija i dokaza prije nego što ih iznesem u javnost, te im time pružam šansu da u očima građana povrate djelić svojeg povjerenja. Obzirom da je moja prijava 6 mjeseci stajala u ladici, zahvalan sam svakome od vas 150 tisuća i medijima što ste uspjeli povesti državni aparat u proces čišćenja od nametnika. Prevarantima, lažljivcima, reketarima, zlostavljačima i krivosucima nije mjesto u pravosuđu i zato borbu za #ReformaPravosuđa nastavljamo u utorak, prva objava je u 8:30!”, napisao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.