Mamić uoči EL: ‘Ne želimo razmišljati o negativi, apsolutno smo pozitivni’

Foto: fah

– Želimo napraviti dobar rezultat i nastaviti dobre igre koje smo pružili ove sezone u Europskoj ligi, rekao je trener Dinama Zoran Mamić na konferenciji za novinare uoči susreta petog kola skupine K Europske lige protiv Feyenoorda koji je na rasporedu sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno je da imamo puno motiva, znamo koliko nam ona znači – zadovoljstvo i sreću za igrače, navijače i cijeli klub. Trebamo biti hladnokrvni na terenu, koncentrirani od prve do zadnje minute s velikom energijom, jedino tako možemo pobijediti dobrog protivnika kao što je Feyenoord, dodao je Mamić.

Uz trenera, na konferenciji za medije bio je i branič Rasmus Lauritsen.

– Dobra su momčad, imamo poštovanja prema njima, kao i oni prema nama. Bit će teška utakmica, nadam se da ćemo biti spremni, ako ćemo biti fokusirani, jer imamo dobru kvalitetu, ostvarit ćemo dobar rezultat, rekao je Lauritsen koji se osvrnuo na obranu Dinama koja još nije primila gol u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam samo ja ili golman i drugi obrambeni igrači, već cijela momčad, nadam se da ćemo i sutra dobro braniti. Ako se dobro branimo, imamo i prostora prema naprijed. Moramo tako nastaviti, objasnio je Danac.

Dva kola prije kraja natjecanja po skupinama Dinamo je na vrhu ljestvice s osam bodova, drugi Feyenoord ima pet, treći Wolfsberger četiri, a posljednji CSKA tri.

Dok Dinamo gostuje u Rotterdamu, CSKA će u Moskvi ugostiti Wolfsberger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Veliki je ulog utakmice, puno znači, ali živjet će se i dalje. Kao i u dobru i u zlu, kod sportaša, već za par dana je nova utakmica. Ako će biti dobro moramo potvrđivati kontinuitet, ako neće biti dobro – moramo se vratiti na pobjednički niz. Stalno su novi izazovi, nije sudbonosno, neće prestati svijet, ali ne želimo razmišljati o negativi, apsolutno smo pozitivni i želimo ostvariti dobar rezultat, zaključio je trener Dinama Zoran Mamić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.