Rožman: ‘Sociedad je veliki favorit, moramo se postaviti hrabro’

Foto: fah

Simon Rožman je uoči sutrašnje utakmice protiv Real Sociedada u sklopu petog kola Europske lige na konferenciji za medije rekao kako respektira Real Sociedad, ali u sutrašnjoj utakmici želi da se Rijeka postavi hrabro, čvrsto i agresivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mlada smo momčad koja želi učiti i koja napreduje iz dana u dan. Sutra se želimo postaviti hrabro, čvrsto i agresivno. Teško je nabrojiti protivničke kvalitete jer su kompletna momčad i mi to dobro znamo. Najviše razmišljamo o sebi kako bi svaku utakmicu bili sve bolji. Nema nikakve predaje i pokušati ćemo napraviti sve kako bi se suprotstavili jednom velikom favoritu u ovom susretu.

Simon Rožman je istaknuo kako Rijeka ima velikih problema kroz cijelu Europsku ligu s korononavirusom, radi testiranja, gdje su ostala kod kuće vrlo bitna tri igrača.

– Nisam pristalica improvizacije, više sustavnog rada. Želimo napraviti sve kako bi na utakmici bili što bolji, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Rijeke Ivan Nevistić je istaknuo kako respektira Real Sociedad i misli kako su veliki favoriti.

– Kao i u prijašnjim utakmicama, trebamo gledati sebe i pokušati biti u najboljem mogućem izdanju. Vjerujem kad smo kompletni i kompaktni možemo napraviti problem svima. U svakoj utakmici Europske lige imao sam više posla nego u HNL-u. To mi je čak i lakše jer sam stalno u igri, zaključio je Nevistić.

Rijeka se trenutno nalazi na posljednjem mjestu skupine F bez osvojenog boda. Utakmica Real Sociedada i Rijeke igra se u četvrtak u 21 sat., piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.