Mandžukićev opasan pogled postao hit na internetu: Nasrtaj na braniča gostiju Kamila Glika nakon prljavih poteza oduševio navijače

Foto: Twitter

Sjajni Juventus pobijedio je Monaco 2:1 na uzvratu polufinala Lige prvaka u Torinu i s ukupnih 4:1 prošao u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić osvojio je navijače, no posebno ih je oduševio nasrtajem na braniča gostiju Kamila Glika.

Poljski stoper prvo je svom snagom i cijelim tijelom zgazio Gonzala Higuaina, dok je ovaj ležao na travi, da bi onda nagazio i Alexa Sandra.

Mandžukić je burno reagirao, unosio mu se u lice i očito tražio “kontakt” , no Glik se nije dao isprovocirati, mnogi misle zbog straha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scene bijesnog Mandže i Glicka u strahu postale su hit na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.