Marca: Bale planira završiti karijeru nakon Europskog prvenstva

epa09068796 Tottenham's Harry Kane (L) celebrates with Gareth Bale (R) after scoring the 2-0 during the UEFA Europa League round of 16, first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Dinamo Zagreb in London, Britain, 11 March 2021. EPA/Neil Hall / POOL

Marca piše kako će Gareth Bale (33) završiti karijeru nakon Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je trenutno na posudbi u Tottenhamu, ali izvjesno je da čeka povratak u Real Madrid, u koji je stigao Carlo Ancelotti jer su se i ranije dobro slagali.

Marca navodi kako je Bale u nogometu sretan jedino kada igra za reprezentaciju Walesa. Teško je pronalazio motivaciju za nogomet i dok je bio u Tottenhamu prošle sezone, iako je odigrao nekoliko sjajnih utakmica. Zbog toga navodno planira odigrati Europsko prvenstvo i nakon toga završiti s igranjem nogometa te se posvetiti golfu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.