Marca: Real će svoje domaće utakmice na početku nove sezone igrati na Wanda Metropolitano stadionu?

epa07614839 Fans of Liverpool take pictures outside the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 31 May 2019. Liverpool and Tottenham will play the UEFA Champions League final at the Wanda Metropolitano on 01 June 2019. EPA/Juan Carlos Hidalgo

Jedan od najboljih klubova svih vremena, španjolski nogometni doprvak, Real Madrid, mogao bi novu sezonu započeti na stadionu velikog gradskog rivala i novog prvaka Španjolske Atletico Madrida. Naime, kako piše Marca, list koji otvoreno navija za Real, otprilike koliko ”hrvatski” mediji za ”Možemo” i Tomaševića, Real bi doista nekoliko utakmica mogao odigrati u novoj sezoni u La Ligi na stadionu Wanda Metropolitano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, stadion Reala, Santiago Bernabeu, neće biti spreman za početak nove sezone zbog radova na rekonstrukciji koji još uvijek traju. Budući da se očekuje povratak navijača na tribine čelništvo Kraljevskog kluba rado bi utakmice na otvaranju nove sezone odigralo na Atleticovom stadionu, s obzirom kako bi im to omogućilo prisustvo između 20 i 30 tisuća navijača na utakmici. Navijači, podsjetimo, donose zaradu te zbog toga predsjednik Florentino Perez, koji i inače nema ništa protiv zarade. želi igrati na stadionu ljutog Realovog rivala.

U danima koji dolaze Real će navodno poslati i službeni zahtjev za igranje utakmica na stadionu Atletica i Wanda Metropolitano bi mogao biti njihov dom na otvaranju nove sezone. Recimo kako je Real svoj posljednji susret na svom Santiago Bernabeu odigrao 2. ožujka 2020. godine. Sve su svoje domaće utakmice igrali na puno manjem stadionu Alfredo Di Stefano, no moguća zarada bi ih mogla natjerati da zamole za uslugu svog gradskog sportskog rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.