Mario Mandžukić otkrio nedostaje li mu reprezentacija, što Ronaldo misli o Modrićevom osvajanju Zlatne lopte…

Foto: fah

Mario Mandžukić progovorio je o svojoj veličanstvenoj karijeri, protekloj povijesnoj godini, Juventusu i suradnji s Cristianom Ronaldom, odlasku iz hrvatske reprezentacije i drugim aktualnim temama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema utakmice u kojoj ne dajem sve od sebe. Podređen sam tome da moja momčad ostvari sve uspjehe. Ali ako bih tražio neki poseban trenutak zaslužan za aktualnu formu, možda je to povratak na mjesto centralnog napadača u Juventusu nakon Svjetskog prvenstva”, jasan je Mandžukić po pitanju svoje igre u razgovoru za Sportske novosti.

Komentirao je i Ronalda.

“S Ronaldom se odlično nadopunjujem. Tijekom utakmice često mijenjamo pozicije, on ode u sredinu, ja na krilo. Trener nam vjeruje i dopušta da sami osjetimo trenutak, sve to je dosad odlično klapalo. Ronaldo je jedan od najvećih i to svi znaju. Odlično surađujemo na terenu, dobro se slažemo izvan njega. Odmah se izvrsno uklopio u grupu, koja je u većem dijelu već četiri godine zajedno. To je snaga Juvea, ima čvrst blok i svake se godine nadograđuje kako to zahtijeva želja za iskorakom. Koliko je to strateški planirano i efikasno, vidi se po rastu De Sciglia, Rugania ili sada sjajnog Cancela. Imamo sjajnu atmosferu, homogeni smo i svaki igrač zna što mu je raditi za uspjeh momčadi”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što Ronaldo misli o Modrićevom osvajanju Zlatne lopte?

“Prije svega želim reći da neću sada ja prepričavati što Ronaldo radi, misli i govori. Mi smo suigrači, postoji međusobno poštovanje i razumijevanje, a svaki iznosi svoje stavove u javnost. OK, mogu kazati da je rekao da mu je drago što je Luka osvojio Zlatnu loptu i da ga smatra odličnom osobom i igračem. Isto je tako bio pozitivan i prema uspjehu Hrvatske u Rusiji. No svi su moji suigrači iz Juvea bili sretni zbog mene i zbog vatrene medalje, kao što su, logično, bili sretni za Matuidija što je svjetski prvak”, zaključio je.

“Sretan sam sportaš i svakog se jutra budim kao sretan čovjek. To je postalo svakodnevica otkako je završeno Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Nema dana da se u nekom razgovoru ne prisjetim neke priče, epizode, momenta ili kadra s SP-a”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedostaje mu reprezentacija…

” Život u reprezentaciji, koji je najposebniji život u karijeri igrača, nedostajat će mi do kraja života. Toliko je to lijepo i uzvišeno da jednom kad osjetiš tu emociju, ona je dio tebe dok dišeš. Ali postoji i realnost života i odgovornost odluke. Prelomio sam, iako nije bilo lako, dapače, bilo je izrazito teško. No kao i više-manje sve moje strateške odluke u životu, tako je i ova bila ispravna. To mi se samo potvrđuje iz dana u dan”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.