(VIDEO) Pohvale sa svih strana: Marko Pjaca oduševio trenera Juventusa, koji je zadovoljan i igrom Marija Mandžukića!

Foto: Twitter

Hrvatski nogometni reprezentativac i bivši igrač Dinama, Marko Pjaca, iako je vrlo kratko boravio u igri s nekoliko poteza protiv Lazia oduševio je sve, navijače, suigrače, novinare i trenera, što je i najvažnije s obzirom kako trener odlučuje hoće li i kada mladi nogometaš dobiti priliku zaigrati u prvom sastavu. Zasad ulazi s klupe i uglavnom igra dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo,  Mehdi Benatia i Marko Pjaca su u subotu u pobjedi Juventusa protiv Lazija debitirali u Serie A, zanimljivo da je iako najavljen kao veliko pojačanje Miralem Pjanić još jednom ostao na klupi. Takva činjenica zanimljiva je i talijanskim medijima koji već postavljaju pitanja iako je nova sezona tek krenula.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri nakon utakmice pohvalio je debitante, međutim, ponukan medijskom presijom, objasnio je zašto Pjanić još uvijek nije dobio priliku. “Mi u svojim redovima imamo puno novih igrača u odnosu na prošlu sezonu, bila bi greška da dovodimo igrače koji su po profilu slični onima koje već imamo na raspolaganju, rekao sam klubu da dovede dobre igrače, a onda ću ja otkriti što ću s njima”, rekao je trener Stare dame te se okrenuo nastupu Marka Pjace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Marko Pjaca je odigrao dobru utakmicu. U manje od deset minuta je uspio stvoriti priliku za gol, odlično je prošao. Baš kao i Benatia. Debi nije jednostavan, normalno je da se igrači moraju prilagoditi novoj momčadi, ali Benatia i Pjaca su bili izvrsni”, pohvalio je debitante trener koji u ovom trenutku uživa punu potporu navijača i čelništva kluba.

“Pjanić je izvanredan igrač, međutim,  on dolazi iz momčadi koja je igrala u potpuno drugačijem kontekstu. Mislim da će nam biti odličan u novoj ulozi, ispred obrane. To ne znači da će on igrati defenzivno, baš suprotno. Vidjet ćete kako ćemo igrati, on će biti na 30 metara od gola. Pjanić još mora naučiti određene geometrijske odrednice kako bi mogao zaigrati ispred obrane”, poruka je šefa stručnog stožera Juvea, koji je komentirao činjenicu da je još jednom  ispred Gonzala Higuaina priliku dobio Mario Mandžukić. Novinare je zanimalo zašto nije igrao Higuain iako Mandžukić nije postigao pogodak, dok je Juventus  do pobjede stigao odmah nakon što je zaigrao argentinski reprezentativac. Trener ne vjeruje u slučajnost, ali vjeruje u sreću.

“Mario Mandžukić je odigrao dobru utakmicu, posebno u drugom dijelu,” rekao je Allegri, koji smatra da je Higuain u nedjelju Juventusu donio tri boda protiv Lazia, jer je, kako i trener kaže, Juve zabio kad je Higuain ušao u igru. “Ako ništa drugo Gonzalo nam donosi sreću”, zaključak je Juventusovog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.