Mateo Kovačić podijelio odlične vijesti, bit će spreman za četvrtfinale? ‘Nije tako loše kao što izgleda!’

Foto: Instagram

Hrvatska je nakon drame u Nižnji Novgorodu svladala Dansku boljim izvođenjem jedanaesteraca. Junak pobjede bio je hrvatski golman Danijel Subašić, koji je obranio tri penala danskim nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za četvrtfinale u Sočiju 7. srpnja protiv Rusije Vatreni će biti kompletni, naime, niti jedan hrvatski nogometaš nije zaradio žuti karton protiv Danske, a koji je prije toga već u arhivi imao jedan. Svi će biti spremni osim Matea Kovačića?

Kovačić je u igru protiv Danske ušao u 71. minuti, desetak minuta kasnije nakon jednog naizgled ne tako opasnog dvoboja Kova je pao na travu i to nezgodno na rame te se ozlijedio. Stisnuo je zube i odigrao do kraja, međutim, bilo je vidljivo kako to nije ”pravi” Kovačić, koji je vrlo dobro igrao protiv Islanda.

I izbornik Zlatko Dalić je poslije utakmice pohvalio nogometaša Reala, Mateo Kovačiću!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaka mu čast što je stisnuo zube i odigrao do kraja. Rame ga dosta boli, bilo bi šteta da otpadne. Ostali su svi ok, umorni su, ali danas su dobili slobodan dan i tek sutra krećemo s treninzima”, poručio je hrvatski izbornik.

Srećom, Kovačić nije ozbiljnije ozlijeđen te bi trebao biti spreman za četvrtfinale. Naš veznjak oglasio se na Instagramu i napisao: “Nije tako loše kao što izgleda.”

Nadajmo se da će tome doista biti tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.