Mediji, ali i Pogbin frizer, tvrde: S najvećom odštetom u povijesti nogometa vraća se u United

Foto: snimka zaslona

Sve se vrti oko Paula Pogbe. Da će sljedeće sezone igrati za Manchester United, tvrdi ugledni francuski dnevnik L`Equipe. Pišu kako će United platiti 120 milijuna eura, najveću odštetu u povijesti, za 23-godišnjeg francuskog reprezentativca. Tako će ovaj transfer nadmašiti dosadašnji svjetski rekord od 100 milijuna eura, koliko je Tottenham dobio od Reala za Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazetta pak piše kako je još uvijek problem u 20 milijuna eura, odnosno u razlici između onog što United nudi (100 milijuna eura) i onog što Juventus traži (120 milijuna eura).

“L`Equipe piše o dogovoru klubova, ali to je još sinoć demantirano. Problem je još uvijek isti, Juventus ne pristaje na manje od 120 milijuna eura. Ipak, Pogba će vjerojatno završiti u Unitedu, sve ostalo bilo bi veliko iznenađenje. Real? Može u Real, ali samo u slučaju veće ponude od Unitedove, a to će se teško dogoditi”, navode.

Kako Pogba odlazi u Manchester United slučajno je potvrdio i njegov frizer. “Mijenjam boju Pogbine kose za njegov novi klub”, napisao je frizer na Instagramu uz fotografiju Pogbe i sebe, te hashtag #manchesterunited, ali je vrlo brzo to obrisao, no bilo je prekasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

pogba frizer

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.