Medijske spekulacije pokazale se promašenim: Ivan Rakitić ipak ostaje u hrvatskoj reprezentaciji!

Foto: fah

Hoće li ponajbolji hrvatski nogometaš, Ivan Rakitić, ponovno zaigrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju? Naime, vijest koja govori u prilog odlasku Rakitića iz reprezentacije munjevito se proširila hrvatskom sportskom javnošću, srećom, Rakitić će ipak ostati i pomoći Vatrenima na putu prema Europskom prvenstvu. Naime, kako piše portal 24 sata informacije o Rakitićevom odlasku nisu utemeljene na činjenicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Navod da više neću igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nije utemeljen na činjenicama niti u njemu ima istine”, poručio je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (31) preko prijatelja, iznenađen tom informacijom, doznaju 24sata.

Navodno je jedina istina da je Rakitić razgovarao s Dalićem, Dalić je na tiskovnoj konferenciji prenio taj dio razgovora, a radi se o ozljedi zadnje lože zbog čega Rakitić neće biti na raspolaganju izborniku za ovu akciju.

Rakitić navodno nije zadovoljan odnosom prema njemu, međutim, ipak će ostati budući da je reprezentacija iznad svega, pa i iznad utemeljenog ili ne osjećaja nezadovoljstva pojedinca. Inače, odnos Dalića i Rakitića je sjajan, problem je očito u nekim drugima, no, ipak ne takav da bi se Rakitić odrekao hrvatskog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”U razgovoru mene i njega smo donijeli zajedničku odluku da on neće biti dio ove akcije s reprezentacijom, imao je problema sa zadnjom ložom. Neće biti spreman za utakmicu, ovu akciju reprezentacije će preskočiti. Koga nema, bez njega se mora”, kazao je, kako smo već pisali, u srijedu hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.