Medveščak dobio Slovan i izborio doigravanje protiv Leva

Hokejaši Medveščaka uspjeli su u svom naumu namjestiti si lakši ždrijeb u nadolazećem doigravanju KHL-a. ‘Medvjedima’ je u posljednjem kolu regularnog dijela natjecanja bila potrebna pobjeda u osnovnom dijelu protiv Slovana, a to su i ostvarili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Marka Frencha slavila je u Bratislavi 3-2 te će u doigravanju izbjeći moćni SKA St. Peterburg te će igrati protiv praškog Leva.

Za takav rasplet su se pobrinula tri različita strijelca ‘medvjeda’, koji su izgubili prvu trećinu 1-0 golom Dana u 7. minuti. No u drugoj dionici Glumac u 27. i Foster u 32. minuti donijeli su preokret gostima na 2-1.

Slovan se uspio vratiti na 2-2 golom Bartovica u 37. minuti, a veliku pobjedu Medveščaku donio je Murley zabivši u 13. sekundi posljednje trećine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak će četvrtfinale Zapada započeti dvjema utakmicama protiv Leva u Pragu 7. i 8. ožujka, a uzvrati se igraju 10. i 11. ožujka u Domu sportova. ‘Medvjedi’ su ove sezone izgubili obje utakmice od Leva, 3-1 u Zagrebu u rujnu te 2-1 nakon produžetka prije dva dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.