Meksiko, hrvatski suparnik poražen protiv Portugala

Suparnik Hrvatske u skupini A na svjetskom prvenstvu koje počinje u Brazilu za pet dana Meksiko sinoć je u pripremnoj prijateljskoj utakmici protiv Portugala doživio poraz od 0-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udarac glavom portugalskog reprezentativca Brune Alvesa u 93. minuti susreta donio je pobjedu Portugalu na Gillette stadionu u Foxboroughu u SAD-u.

Portugal je igrao bez kapetana i najboljeg svjetskog nogometaša Cristiana Ronalda koji ima lakšu ozljedu tetive i prepona, ali je zato stoper Eduardo odigrao sjajnu utakmicu ograničivši prodore meksičkih igrača u drugom poluvremenu u kojem je Meksiko dominirao.

Protiv Meksika Hrvatska igra treću utakmicu u skupini A 23. lipnja u 22,00 sata po hrvatskom vremenu u Recifeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat prijateljske utakmice: Meksiko – Portugal 0-1 (0-0)

Stadion: Gillette Stadium, Foxborough, Massachusetts

Strijelac Portugal – Bruno Alves 93

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.