Mektić i Pavić u dva seta napravili prvi korak prema olimpijskom zlatu

Foto: fah

Hrvatski par i aduti za medalju u Tokiju ostvarili su prvu pobjedu na Olimpijskim igrama. Nikola Mektić i Mate Pavić pobijedili su Brazilce Marcela Demolinera i Marcela Mela 7:6(6), 6:4 za sat i 37 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi su set pobjednici Wimbledona dobili u tie-breaku nakon što su u prvih 12 gemova svi zadržali servis. U drugom setu Mektić i Pavić su kod 5:4 napravili jedini break u meču o plasirali se u 2. kolo gdje će im protivnici biti pobjednici meča Španjolaca Andujara i Carballanes Baene s Talijanima Musettijem i Sonegom.

U turniru parova sudjeluju i Marin Čilić i Ivan Dodig, koji u 1. kolu igraju protiv Japanaca Daniela i Nishioke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.