Milan s Rebićem vodi u Napulju: Strijelac? A tko će drugi nego Ibrahimović?

Foto: Snimka zaslona

U tijeku je veliki derbi talijanskog nogometa, u Napulju igraju Milan i domaći Napoli u sklopu 8. kola Serie A. Milan nakon prvog dijela vodi 1:0, a gol je zabio Zlatan Ibrahimović. A tko drugi ako ne ovaj sjajni 39-godišnji bivši švedski reprezentativac?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rossoneri su uspjeli doći do prednosti protiv Napolija, koji ima više loptu u nogama, čak i nešto više poluprilika, u 20. minuti utakmice kada je Hernandez centrirao, a fantastičan pogodak glavom postigao je Zlatan Ibrahimović.

Na Twitteru je Milan informirao navijače da vode u Napulju 1:0, a to su napravili na sjajan način.

“Postignut je pogodak, a tko bi drugi mogao biti strijelac? Savršen centaršut Hernandeza i nevjerojatan gol glavom Zlatana”, poručili su iz Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasimo i ono za hrvatske ljubitelje nogometa najvažnije, za Milan igra i hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.