Mirjana Lučić-Baroni: Osjećam se kao da mi je 25 godina, rekla bih čak da se nikada nisam bolje osjećala

Foto: fah

Mirjana Lučić-Baroni sa 35 godina igra najbolji tenis u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za wtatennis.com uoči početka nove sezone, u koju prvi put ulazi kao Top 40 tenisačica, Lučić-Baroni vjeruje da je u stanju ponoviti odlične rezultate, prenose Sportske novosti.

“To ti je jednostavno u kostima, nikad neću zaboraviti te mečeve, koji su ukorijenjeni duboko u meni. Opet mi se vraća taj nevjerojatan osjećaj. Odigrala sam neke stvarno dobre mečeve, teško je izabrati najbolji. Vjerojatno bih se odlučila za meč s Radwanskom. Tada sam se stvarno dobro osjećala u pogledu igre i odluka koje sam donosila. Jedan od mojih najčišćih mečeva ikada”, kaže ona.

“Fizički se osjećam spremnija nego prošle godine i zbog toga sam vrlo uzbuđena. Nadam se samo da će, kad počnem igrati, rame surađivati malo bolje. Nije lako kad si sportaš sa 35 godina, tijelo sve teže podnosi, proces oporavka je drukčiji, ali ja se osjećam kao da mi je 25 godina. Rekla bih čak da se nikada nisam bolje osjećala. Ima tih dana, pogotovo kad dođe petak u ovim pripremama, kad sam mrtva, a preda mnom je najteži dan. Onda se sjetim zašto to radim i sve prođe”, rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.