Modrić: Možemo biti zadovoljni s prikazanom igrom, pokazali smo da se možemo nositi s Francuskom

Foto: fah

U susretu 2. kola skupine 1 elitnog razreda Lige nacija Hrvatska je na Poljudu pred više od 30.000 gledatelja odigrala 1-1 protiv Francuske osvojivši prvi bod u skupini nakon uvodnog poraza od Austrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska je povela u 52. minuti golom Adriena Rabiota, a izjednačio je Andrej Kramarić iz jedanaesterca u 82. minuti.

Kramarić: Super bod protiv svjetskih prvaka

– Super bod protiv svjetskih prvaka. Htjeli smo sva tri boda, šteta što zadnjih 10 minuta nismo iskoristili energiju publike. Svaka čast igračima koji su igrali svih 90 minuta, bilo je teško vrijeme i vrućina. Mislim da je navijačima bilo teško biti na tribinama, a kamoli igračima. Ova vrućina ne dozvoljava da se igra pritisak svih 90 minuta. Na kraju mislim da je 1:1 zasluženo, rekao je Kramarić za Novu TV nakon utakmice.

Idući nastup “Vatreni” imaju 10. lipnja u Kopenhagenu protiv Danske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Danska je svjetska reprezentacija, u zadnjih 15 nemaju poraza. Organizirana je momčad, ima kvalitetne igrače. Bit će nam jako teško. Oni su i motiviraniji jer igraju protiv doprvaka svijeta, svi nas žele pobijediti. Ako nismo sto posto unutra, bit će nam sa svima teško, dodao je Kramarić.

Erlić: Prvi put igram na Poljudu, nisam mogao doživjeti bolji debi od ovog

Debitant Martin Erlić komentirao je susret.

– Pružili smo dobru partiju, obje momčadi su imali prilike. Dobar remi s vrhunskom momčadi, rekao je Erlić te dodao: – Prvi put igram na Poljudu, nisam mogao doživjeti bolji debi od ovoga. Ovo je samo početak, treba samo nastaviti raditi, ima još prostora za napredak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić: Pokazali smo da se možemo nositi s Francuskom

Kapetan Luka Modrić odigrao je 150. utakmicu za Hrvatsku.

– Bez obzira na rezultat, možemo biti zadovoljni s prikazanom igrom. Odigrali smo dobru i kompaktnu utakmicu, na kraju nas je nagradilo s tim golom. Imamo još dvije utakmice pred nama, trebamo ovako nastaviti i nadati se novim bodovima, komentirao je Modrić te dodao:

– Mislim da su dečki koji su ušli donijeli novu energiju, odigrali smo jako dobro. Sretni smo zbog boda, ali da smo prije uspjeli zabiti gol, kod šanse Budimira, utakmica bi išla u drugom smjeru. Pokazali smo da se možemo nositi s Francuskom, iako nisu imali najbolje igrače, oni mogu složiti nekoliko jakih reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na svoj 150. nastup za Vatrene.

– Osjećaj je fenomenalan, sretan sam i ponosan zbog toga. Nisam to očekivao, hvala publici na prekrasnoj poruci i transparentu, hvala HNS-u i Francuzima na dresu. Nisam to očekivao, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.