Modrić otkrio koji je veliki klub odbio: ‘Kada su se javili iz Reala više ništa drugo nije bilo važno’

Foto: fah

Luka Modrić osvajanjem je Zlatne lopte ušao u povijest. U Real Madrid došao je prije šest godina, a sada je otkriveno da su na Bernabeu imali veliku konkurenciju kada je bio u pitanju transfer, što je otkrio u razgovoru za francuski Telefoot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada sam prvi puta čuo da su za mene zaisnteresirani u Madridu više ništa nije bilo važno. Nije mi namjera uvrijediti PSG ili bilo koga, ali kad su se javili iz Reala za mene je postojala samo jedna opcija”, rekao je.

PSG je našao drugo rješenje i za 12 milijuna eura doveo talijanskog nogometnog reprezentativca Marca Verrattija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.