Mourinho progovorio o jedinom trenutku kad je zaplakao nakon poraza

Foto: Fah

U velikom intervjuu za španjolsku Marcu Jose Mourinho otkrio je jedan nepoznat detalj – jedini put kad je plakao nakon poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to sezone 2011/12. Tada je njegov Real Madrid nadmašio Barcelonu pod Guardiolom i osvojio naslov u La Ligi, ali je izgubio od Bayerna u Ligi prvaka.

“Te sezone Real je bio najbolja momčad u Španjolskoj i također u Europi. Iz tog je razloga bilo jako teško prihvatiti eliminaciju od Bayerna u Ligi prvaka”, rekao je Mourinho.

“Sjećam se da smo Karanka i ja bili ispred moje kuće, sjedili smo u autu i suze su tekle. Bilo je to jako teško jer tada smo bili najbolji u Europi”, rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.