Bale se prisjetio anegdote s Modrićem i golfom: ‘Nije imao pojma što radi’

Foto: fah

Gareth Bale poznat je kao igrač koji voli golf, a pričajući o tome u podcastu Hat-Trick ustvrdio je da je Luka Modrić jako loš igrač golfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić je uvjerljivo najgori golfer u ekipi. Jednom smo bili u hotelu, nismo imali što raditi pa smo se odvezli do terena za golf. Gledao sam ga kako drži palicu za golf, nije imao pojma što radi. Okrenuo se u leđima, promašio lopticu i pao na pod. Pogodio je jednu od 20 loptica. Drugi dan je došao na doručak i žalio se da ga bole leđa”, tvrdi Bale.

Komentirao je i MLS.

“Bio bi zainteresiran otići tamo”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.