Može li hrvatska vaterpolska reprezentacija srušiti Srbiju usred Beograda?

Foto: fah

Hrvatska vaterpolska reprezentacija danas u Beogradu od 16:45  igra veliko finale Svjetske lige protiv Srbije. Većina sportskih medija najavljujući finale ističu da je Srbija kao domaćin favorit, međutim, prije nekoliko dana Hrvatska i Srbija sastale su se u skupini i bilo je vrlo tijesno. Momčad koju sjajno već godinama vodi Ivica Tucak ima svoje adute i protiv Srbije, pa čak i usred Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatska je u polufinalu Svjetske lige bila bolja od jake Španjolske, dok je Srbija odradila rutinsko polufinale protiv Australije. I prije finala, koje su svi očekivali i predviđali, odnosno prije nego što se znalo tko će igrati u finalu, Srbi su dizali tenzije i to zbog navodnog neslaganja glede rasporeda jučerašnjih polufinalnih utakmica.

Naime, Srbija je kao domaćin turnira izrazila želju da svoj polufinalni susret protiv Australije igra u kasnijem terminu, dakle, od 16:45 umjesto u 15 sati i to zato jer kasniji termin privlači veći broj gledatelja, međutim, Hrvatska je to odbila te je zadržala svoj termin. Srpski mediji to nisu ”oprostili” ”Barakudama”te su sve iskoristili kako bi dodatno svoje vaterpoliste motivirali za finale.

Dakako, u Srbiji svi očekuju trijumf svoje reprezentacije, međutim, svjesni su i oni da protiv jake Hrvatske, koju vodi sjajni izbornik, neće biti tako lako.  Upozoravaju to i srpski mediji željni pobjede protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kako se i očekivalo bazen je uoči finala rasprodan, što i nije neki podvig, budući da se na utakmici očekuje nešto više od 4000 ljudi, koji će, dakako, navijati za Srbiju. Pred Hrvatskom je težak ispit, mogu li ga naši vaterpolisti položiti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.