Muguruza i Babos za naslov u Monterreyu, kiša odgodila polufinala u Charlestonu

Foto: fah

Prva i četvrta nositeljica, Španjolka Garbine Muguruza i Mađarica Timea Babos, borit će se u nedjeljnom finalu za naslov pobjednice WTA turnira u meksičkom Monterreyu, nakon što je Muguruza u polufinalu nadigrala Rumunjku Anu Bogdan sa 6-0, 7-5, a Babos bila bolja od Amerikanke Sachije Vickery sa 1-6, 6-2, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muguruza će u svom drugom ovogodišnjem finalnom nastupu pokušati doći do prvog naslova nakon prošlogodišnjeg trijumfa u Cincinnatiju, gdje je došla do petog WTA trofeja. Za Babos će to biti osmo finale u karijeri, a drugo u 2018. godini, u kojoj je već osvojila naslov pobjednice u Taipei Cityju.

Na drugom ovotjednom WTA turniru, koji se odigrava u američkom Charlestonu, kiša je odgodila polufinalne mečeve pa će tenisačice u nedjelju imati dvostruki program. Prvo će se za finale boriti Nizozemka Kiki Bertens i Amerikanka Madison Keys, a potom će Njemica Julia Goerges i Latvijka Anastasija Sevastova nastaviti meč koji su prekinule pri rezultatu 4-4 u prvom setu. Pobjednice polufinala će nekoliko sati poslije odigrat i finale.

WTA Monterrey – polufinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garbine Muguruza (Špa/1) – Ana Bogdan (Rum/6) 6-0, 7-5

Timea Babos (Mađ/5) – Sachia Vickery (SAD/7) 1-6, 6-2, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.