Mulaomerović: Dečki su motivirani i svi smo svjesni zašto smo ovdje

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija plasirala se u osminu finala Eurobasketa gdje ju čeka Finska u nedjelju od 14:45 u Berlinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najprije čestitam dečkima što smo stigli do Berlina. Uz pet utakmica u sedam dana, kapa dolje svima. Da, svima je tako, ali bilo je dosta potrošnje. Sad idemo na protivnika kojeg znamo, atipična ekipa koja vrlo brzo trči i imaju jako opasne vanjske šuteve. No, mi se na neki način želimo pokazati i osvetiti za taj poraz koji smo doživjeli u Rijeci u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo”, rekao je izbornik Damir Mulaomerović.

“Dečki su motivirani i svi smo svjesni zašto smo ovdje, a sve reprezentacije koje su došle ovdje su kvalitetne. Prije svega se nadam da ćemo se dobro odmoriti u ova dva dana, napraviti dobar scouting i naših utakmica s njima i njihovih utakmica iz Praga. Pozitivni smo i mislim da smo u dobroj situaciji da odigramo dobru utakmicu i, na kraju krajeva, pobijedimo”, dodao je.

“Morat ćemo zaustaviti Laurija, on je njihov najbolji igrač, vidjet ćemo tko će i kako na njega. Međutim, nije tu samo Lauri, tu su i Sasu Salin i ostali koji su sjajni i igraju brzu i modernu košarku. Bit će dosta teško, no nadam se da ćemo odgovoriti na odgovarajući način”, zaključio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.