Nadal o povratku Federera: On ne mora ništa dokazivati, sve je dokazao

Foto: snimka zaslona

Španjolski tenisač Rafael Nadal zadovoljan je načinom na koji je završio ovu turbulentnu korona sezonu, a osvojio je ponovno Roland Garros te se pridružio Švicarcu Rogeru Federeru u broju osvojenih Grand Slam naslova. Naime, obojica su dvadeset puta osvajala Grand Slam turnire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede sljedeće sezone, koja se vrlo brzo približava, a posebno će biti zanimljiv prvi Grand Slam turnir sezone, Australian Open, Rafael Nadal se nada da će Federer poslije operacije ponovno biti onaj stari.

Ako se oporavi na pravi način i ozljeda ga ne bude mučila, vjerujem da će se vratiti punom snagom. Više ne mora ništa dokazivati, već je dokazao da je najveća razina tenisa kad je zdrav. Ukoliko bude igrao bez bolova bit će ozbiljna konkurencija. Ne znam još koliko će igrati, ali bilo bi sjajno da se vrati svojom najboljom igrom”, poručio je Nadal, koji smatra kako je Federerov povratak dobra vijest za tenis općenito.

”Ako me pitate da li bih više volio da ja budem taj koji osvaja Grand Slam turnire očito je odgovor potvrdan, ali mislim kako bi za tenis bilo dobro da se Federer vrati sa borbenim duhom i da obnovimo svoje rivalstvo. Ono čini naš sport puno većim s globalne točke gledišta, zabavno je”, zaključio je španjolski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.