Najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane bi ponovno mogao zaigrati u travnju

Foto: fah

Najbolji strijelac Tottenhama i engleske Premier lige Harry Kane, na prvenstvenoj utakmici protiv Bournemoutha pretrpio je lakšu ozljedu skočnog zgloba nego što se u prvi mah činilo te bi se mogao na travnjak vratiti već u travnju, stoji u priopćenju iz londonskog kluba objavljenom u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane je u nedjelju ozlijeđen u ranoj fazi nedjeljnog dvoboja na stadionu Vitality, nakon čega je odšepao s igrališta.

“Preliminarne pretrage su pokazale da je Kane ozlijedio lateralne ligamente u desnom skočnom zglobu. Napadač Engleske ozlijeđen je nakon starta u našoj pobjedi 4-1 protiv Bournemoutha, a očekujemo da će vratiti treninzima s prvom momčadi sljedećeg mjeseca”, obavio je Tottenham putem društvene mreže Twitter.

Kane je ove sezone postigao 39 pogodaka igrajući za Tottenham i englesku reprezentaciju, čiji bi trebao biti udarni napadač na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasada je izvjesno da će Kane propustiti četvrtfinalni dvoboj FA Cupa protiv Swanseaja, koji je na rasporedu nadolazećeg vikenda, kao i prijateljske utakmice koje će engleska reprezentacija odigrati 23. ožujka protiv Nizozemske i 27. ožujka protiv Italije. Ne očekuje se ni da će Kane biti u sastavu Tottenhama u dvoboju Premier lige protiv Chelseaja, koji je na rasporedu 1. travnja.

Ovo nije prvi put da se ubojiti napadač žali na probleme s desnim skočnim zglobom. Naime, zbog sličnih je problema prošle sezone u dva navrata izbivao s travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.