Najgori plasman Manchester Uniteda u zadnjih 27 godina: Jose Mourinho gori od Moyesa i Van Gaala

Foto: fah

Premda je Jose Mourinho tijekom ljeta potrošio skoro 200 milijuna eura na pojačanja, Manchester United se trenutačno nalazi na skromnom šestom mjestu što je najgori plasman ‘Crvenih vragova’ nakon 13 kola u posljednjih 27 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinhovu situaciju dodatno otežava i niz drugih zanimljivih podataka.

Portugalac je u prvih 13 kola osvojio manje bodova nego njegovi prethodnici na klupi Uniteda, žestoko kritizirani Louis van Gaal i David Moyes. Mourinho na kontu ima 20 bodova, dok su Moyes i Van Gaal u prvih 13 kola osvojili po 22 boda.

U posljednja četiri ligaška kola na Old Traffordu ManU je upisao četiri remija što je najduži domaći niz bez pobjede u posljednjih 36 godina. Manchester nije uspio pobijediti Stoke City (1-1), Burnley (0-0), Arsenal (1-1) i West Ham (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinhova družina ove sezone ima i velikih problema s realizacijom. Do sada je United zabio svega 18 golova, dok je primjerice Liverpool zabio 32, a Chelsea i Manchester City po 29 pogodaka.

Portugalski stručnjak ne može se pohvaliti niti svojim ponašanjem. Ove sezone je već dva puta isključen – što je više nego svi njegovi igrači ove sezone zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.