Nakon dolaska Lionela Messija ‘Mbappe više nema izgovora’

epa09409512 Argentinian striker Lionel Messi poses with his new PSG jersey after his press conference as part of his official presentation at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, 11 August 2021. Messi arrived in Paris on 09 August and signed a contract with French soccer club Paris Saint-Germain. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Pariški PSG ne štedi ni ovog ljetnog prijelaznog roka, uspjeli su u svoje redove iz Barcelone dovesti jednog od najboljih igrača svijeta Lionela Messija i njihovi navijači s pravom napokon očekuju toliko željeni trofej Lige prvaka. Momčad koja ima Neymara, Mbappea, Messija ne može imati ništa manje od najvećih ambicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, i takav PSG mogao je ostati bez svog ponajboljeg igrača, barem ako je vjerovati francuskim medijima koji su prenijeli su informaciju kako Mbappe želi napustiti PSG, a, no gazda spomenutog kluba Nasser Al Khelaifi tvrdi da od toga neće biti ništa.

“Mbappe je igrač PSG-a i njegova budućnost je jasna. Rekao je da želi kompetitivan tim. Zar može više kompetitivan? Nema više izgovora za bilo što drugo nego ostati u klubu”, rekao je Al Khelaifi.

Nakon što je za PSG potpisao Lionel Messi nemali je broj onih koji misli da je PSG prekršio sva pravila financijskog fiar playa. Gazda PSG-a tako ne misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek smo i uvijek ćemo biti pažljivi s financijskim fair playom. Uvijek to prvo provjerimo kada dovodimo nekog. Možda bi se trebali fokusirati na pozitivne strane ovih transfera. Brojke u ova tri dana će vas šokirati”, kazao je Al Khelaifi.

Dakako, dolazak Messija u PSG puno će značiti spomenutom klubu i u financijskom smislu. Primjerice, prodaja dresova već je izazvala pravi kaos te su srušeni mnogi rekordi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.