Nakon drame na Maksimiru trener Šahtara priznao: ”Nikad u karijeri nisam vidio tako nešto”

Foto: fah

Nakon prave sportske drame na Maksimiru u 4. kolu Lige prvaka i 3:3 Dinama protiv Šahtara zanimljive su bile reakcije koje su dolazile iz gostujućeg tabora. Dinamo je bio puno bliže pobjedi od ukrajinske momčadi s obzirom da je imao u sudačkoj nadoknadi 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice razumljivo je bilo oduševljenje trenera Šahtara Luisa Castra. S obzirom na 3:3 iako Dinamo ima bolju gol razliku Šahtar je u prednosti, oba kluba imaju po pet bodova. Očekuje nas prava drama u finišu grupne faze Lige prvaka. Naime, na kraju bi o klubu koji prolazi ovu skupinu LP-a mogli odlučivati detalji. Šahtar je ipak nešto bliže cilju, međutim, neće ni njima biti lako protiv Manchester Cityja u gostima te u posljednjem kolu pobijediti Atalantu iz Bergama.

“Dobro smo otvorili utakmicu, igrali smo upravo kako smo htjeli. Igrali smo napadački i stalno tražili gol. Bojao sam se da ćemo se opustiti u nastavku, ali smo i dalje igrali dobro. I onda odjednom gubili 3:1. Na kraju smo napravili nemoguće. Uzeli ono po što smo došli u Zagreb, ali i odigrali kraj utakmice onako kako gledatelji vole i pamte”, kazao je trener Šahtra Luis Castro, koji je komentirao i dramu oko jedanaesterca kojim je u sudačkoj nadoknadi njegova momčad došla do boda…

“Kad smo vidjeli da je sudac dosudio jedanaesterac, pomislili smo da je zbog situacije na Taisonu, a onda smo kasnije vidjeli kako je penal na Pjatovu. Nikada u karijeri nisam vidio tako nešto”, poručio je Luis Castro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.