Nakon jedne loše utakmice talijanska Gazzetta dello Sport obrušila se na Ivana Perišića

Foto: fah

Nakon samo jedne lošije utakmice u dresu Intera talijanska Gazzetta dello Sport obrušila se na ponajboljeg nogometaša spomenutog kluba, hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, koji je s Icardijem činio udarni tandem donedavno vodeće momčadi Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije prošlo ni mjesec dana, 3. prosinca Inter je bio sam na vrhu Serie A, a Perišić i Icardi jedan od najuspješnijih tandema u Europi. U visokoj 5:0 pobjedi protiv Chieva kombinirano su zabili četiri gola, Hrvat je zabio prvi hat trick za Inter, dok je kapetan zabio jedan. Samo 25 dana kasnije ‘Nerazzurri’ su nestali, a mrak se, čini se, nadvio nad dvojicom udarnih igrača”, stoji na početku teksta u talijanskoj Gazzetti. U Interu su u šoku nakon poraza od Milana i ispadanja u talijanskom Kupu.

Gazzetta ”analizira” dalje:

“Nakon spomenute utakmice protiv Chieva Inter je zabio samo jedan gol u pet utakmica (tri u prvenstvu i dvije u Kupu) s time da je protiv Juventusa u derbiju uputio nula udaraca u okvir gola. Pretjerani respekt, mogli bi reći strah se uvukao među napadače, posebice Perišića”, dodaje Gazzetta i nastavlja u istom stilu. Tvrde da forma Intera pada kako pada forma Ivana Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta se tako pita što je moglo krenuti po zlu.

”Ivanova energija koja se činila nevjerojatnom, koja ga je gonila iz obrane u napad bez prekida, zbog čega je trener Spalletti blistao, iznenada je nestala. Par Icardi-Perišić zabio je 24 od 34 gola ‘Nerazzurra’ i njihov pad u formi najteži je uteg i udarac za Inter. Na treneru Spallettiju da odagna taj strah, već za utakmicu protiv Lazija”, zaključili su u tekstu Gazzette.

Inače, u 19. kolu Serie igra se ove subote derbi protiv Rimljana. Važna je to utakmica ”prekratnica” za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.