Nakon konferencije Zdravka Mamića udruga ‘Naš Hajduk’ najavila priopćenje, konzultiraju se s odvjetnicima!

Foto: snimka zaslona

Na izvanrednoj konferenciji za tisak savjetnik Dinama Zdravko Mamić dotaknuo se i udruge ”Naš Hajduk”, koju je usporedio sa zloglasnom Cosa nostrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Zdravko Mamić otvoreno progovorio o optužbama, napadima na Modrića i sebe, udruzi ‘Naš Hajduk’…

Mamić je, naravno, ogorčen činjenicom da je brutalno fizički napadnut na Braču nakon čega je pao u more,  a da se od toga skoro nitko nije ogradio, još je više ogročen zbog performansa Torcide na splitskoj rivi pod nazivom ”Udri mučki.” Naime, performans se sastojao u lutki koja je glumila Mamića i koju su udarali tko god je stigao, uključujući i djecu. Najbolji udarači su navodno nagrađeni i to ”izletom” u Bol na Braču.

“Oni me podsjećaju na Cosa nostru, oni su uzeli sebi za pravo da simbol Hrvata i Dalmacije uzimaju u svoje ruke i teroriziraju cijelu Hrvatsku na način Cosa nostre. Jer ti Bruno Mariću, kad dođeš u Stobreč na ručak, mi ćemo te prebiti. Ti Mamiću, kad dođeš s odvjetnikom na sud u Split, mi ćemo vas pokušati likvidirati. Ti Niko Kovaču, Vrbanoviću, Cvrku i ostali, dobit ćete batine jer ne možete u Split. Ti Mamiću, kad dođeš u Bol, pokazat ćemo ti da ne možeš hodati po Hrvatskoj. Ti Janice, ako nećeš služiti Cosa nostri, nećeš slobodno hodati”, rekao je Mamić na konferenciji za tisak u Sheratonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Poticali djecu da na rivi udaraju lutku s likom Zdravka Mamića

Nakon presice Zdravka Mamića reagirali su iz udruge ”Naš Hajduk’ te su poručili:

“Vrlo sskoro ćemo se obratiti službenim priopćenjem. Za sad tek mogu  reći da se konzultiramo s odvjetnicima u vezi daljnjih koraka. Razmatramo hoćemo li pokrenuti sudsku tužbu”,poručio  tajnik udruge Ivan Rilov

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.