Nakon loše utakmice za Vrsaljka Simeone otkrio zašto ga je izveo van

Foto: fah

Atletico Madrid je pobijedio Eibar s 2:0, a Antoine Griezmann je postigao prvenstveni pogodak nakon tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naša momčad puno ovisi o Griezmannovoj formi. Isti je slučaj s Torresom i Gameirom jer oni trebaju završiti ono što momčad organizira,” rekao je Diego Simeone nakon utakmice.

“Naravno, prije svega dolazi timski rad. Borimo se za svaku loptu. Znali smo da nas čeka teška utakmica. Prvo poluvrijeme je bilo teško jer su oni bili bolji, ali smo u drugome dijelu bili bliži onome što smo željeli”, dodao je.

Objasnio je i zašto je na poluvremenu umjesto Šime Vrsaljka uveo Juanfrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Inui je snažan, a Vrsaljko je imao žuti karton. Prijetio mu je drugi žuti, nisam želio riskirati. Draže mi je završiti utakmicu bez isključenog igrača,” komentirao je Simeone.

Inače, Vrsaljko je odigrao izrazito lošu utakmicu protiv Eibara koju je Atletico dobio s 2:0, a Španjolci smatraju da će ga to skupo koštati.

“Užasno je odigrao prvo poluvrijeme. U napadu bezopasan, a u obrani na mukama protiv Inuija. Japanac mu je radio što je htio i Hrvat ga nije mogao zaustaviti pa je zaradio prekršajem žuti karton. Tri minute kasnije rukom je igrao u kaznenom prostoru i sudac je mogao suditi penal, a njega isključiti. Nakon takvog nastupa Simeone nije htio riskirati igru s igračem manje i u poluvremenu je Juanfran vratio svoje mjesto u ekipi,” opisao je Vrsaljkovu igru španjolski AS, a komentar je dao i bivši španjolski sudac Andújar Oliver:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U prvom je poluvremenu sudac morao svirati penal Eibaru nakon što je Vrsaljko igrao rukom u kaznenom prostoru,” izjavio je za radio Marca Andújar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.