Nakon šokantnog poraza od Islanda engleski izbornik Hodgson podnio ostavku

epa05349682 England's coach Roy Hodgson leads a training session of the English national soccer team at Stade des Bourgognes in Chantilly, France, 07 June 2016. The team will play in Group B during the UEFA EURO 2016 soccer championship running from 10 June to 10 July 2016 in France. EPA/GEORGI LICOVSKI

Nakon poraza od Islanda i ispadanja s europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, izbornik engleske nogometne reprezentacije Roy Hodgson u ponedjeljak navečer podnio je ostavku obrazloživši da je vrijeme da netko drugi preuzme momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrijeme je da netko drugi napravi napredak s ovom talentiranom i uspjeha gladnom momčadi”, rekao je Hodgson na konferenciji za novinare nakon utakmice u kojoj je Island pobijedio 2:1 i prometnuo se u najveće iznenađenje europskog nogometnog prvenstva.
Na klupi engleske reprezentacije Hodgson je od 2012., i od tada nije ostvario niti jedan uspjeh na velikim natjecanjima.
Engleska reprezentacija s njim na čelu u to je vrijeme upisala samo tri pobjede na ukupno 11 utakmica na dva europska i jednom svjetskom nogometnom prvenstvu.
Hodgson je rođen u Londonu 1947. Bio je trenerom mnogih poznatih momčadi, milanskog Intera, Blackburn Roversa, Liverpoola i Udinesea.

Bio je i trener Švicarske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.