Nakon što je podržao osječki Hod za život u Širokom Brijegu oženio se nogometaš Osijeka Mirko Marić

Foto: Grude.com

Oženio se Mirko Marić, nogometaš Osijeka i trenutno drugi strijelac HNL-a. U Širokom Brijegu u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije oženio se s dugogodišnjom djevojkom Teom Zadro. Slavlje se nastavilo u Ljetnikovcu Radobolja u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj par prije braka je bio u vezi pet godina. Mirko je Teu zaprosio u prosincu 2018. deset dana nakon njezina rođendana u Disneylandu u Parizu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?

Objavu dijeli Mirko Marić (@mirko_maric)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjenčali su se kod matičara osam dana nakon zaruka, te su sada odlučili organizirati i crkveno vjenčanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mr. & Mrs. Marić✍?

Objavu dijeli Mirko Marić (@mirko_maric)

Podsjetimo, 18. svibnja uz Hod za život u Rijeci, održao se prvi Hod za život u Osijeku na kojem se okupilo više od 5000 ljudi i s kojeg su poslane poruke o potrebi zaštite nerođene djece, a zakonodavce pozvalo da pronađu primjeren zakonski okvir za ovo pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hod za život ranije su podržali Mirko Marić, prvi strijelac HNL-a, napadač NK Osijeka i još jedan igrač istog kluba, Gabrijel Boban, kao i cijeli stručni stožer.

(VIDEO) Najbolji strijelac HNL-a i petogodišnja Gabi pozivaju vas na Hod za život

“Dobar dan, ja sam Mirko Marić i sve vas pozivam na Hod za život u subotu, 18. svibnja, u parku Zrinjevac od 10 sati u Osijeku. Bijelo-plavo srce uvijek je za život”, poručio je tada Mirko Marić.

Mirko je proteklog vikenda dobio priznanje kao najbolji igrač Osijeka prema mišljenju Kohorte, a upravo su njegovi golovi donijeli Osijeku igranje u Europi i treće mjesto u HNL-u, navode Grude.com, koje donose i fotografije s vjenčanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.