Navijači Reala ljuti nakon što su vidjeli u kakvom je stanju Luka Jović stigao na pripreme

Foto: Instagram

Real u prošloj sezoni nije uspio osvojiti niti jedan trofej, iako je igrao polufinale Lige prvaka te je bio drugi u prvenstvu iza Atletico Madrida, ali ispred Barcelone. Nakon što su ostali bez trofeja kontroverzni predsjednik Reala Florentino Perez odlučio je napraviti neke promjene, prva mu je propala, barem zasad, mislimo na Superligu, ligu za bogate i one koji su enormno dužni, dug teško mogu vratiti. Trener Zinedine Zidane napustio je klupu Reala, a umjesto njega je stigao super iskusni talijanski stručnjak Carlo Ancelotti koji se tako vratio u Kraljevski klub nakon nekoliko godina. Tek će se vidjeti kako će se, i hoće li, povratak Ancelottija imati kakvog odraza na status Luke Modrića u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred talijanskim stručnjakom težak je posao, treba ponajprije krenuti s ozbiljnom smjenom generacija te će vjerojatno biti promjena u Realu, dakako, govorimo o igračkom kadru. Pojačanja se tek očekuju, jučer su i službeno krenule pripreme, većina je igrača stigla na prozivku, među njima bio je i srbijanski napadač Luka Jović koji je odmarao u Bosni i Hercegovini u proteklom razdoblju. Naime, Jović je trenirao s niželigašem OFK Zenit, a potom je otputovao za Madrid. Nije da se previše posvetio radu…

Prije dvije godine stigao je u Real, no još uvijek nije opravdao očekivanja navijača, ali i čelnika kluba te nije jasno hoće li ostati u Realu ovog ljeta ili će ga klub ponovo poslati na posudbu. Navijače je naljutila činjenica da je Jović malo zapustio trbuh jer se vidi da ima višak kilograma. Real je objavio video pred prvi trening na pripremama, a Jović se našao u centru pozornosti nakon što je prošao pored kamera te je jasno kako nije baš u idealnoj fizičkoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.