Navijači Walesa ružno vrijeđali Luku Modrića dok su ga iznosili sa stadiona, ispričavao se čak i komentator SkySportsa…

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija, nažalost, nije uspjela već ove večeri u Cardiffu osigurati plasman na Europsko prvenstvo. Nakon 1:1 protiv Walesa Vatreni su si dodatno zakomplicirali situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će sve morati rješavati u posljednjoj utakmici u Rijeci protiv Slovačke, i bod bi nam bio dovoljan za plasman na Europsko prvenstvo i prvo mjesto u skupini. Nažalost, protiv Slovačke izbornik Zlatko Dalić neće imati na raspolaganju prvi stoperski par Vatrenih, zbog kartona neće biti Dejana Lovrena i Domagoja Vide, no, vraća se Marcelo Brozović.

U Cardiffu se, nažalost, ozlijedio kapetan i najbolji igrač naše reprezentacije, Luka Modrić, prve informacije govore kako se ne radi o težoj ozljedi. Nadajmo se da su te informacije točne, a objavljene su u studijskoj emisiji Nove TV nakon utakmice i remija u Cardiffu.

Naime, Luka je napravio prekršaj na veznom igraču Walesa, Harryju Wilsonu, pritom se ozlijedio. U pitanju je udarac u mišić ili koljeno, kapetana su morali iznijeti s terena jer nije mogao stati na desnu nogu, a to nije baš najbolja slika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je sve proteklo većinom u korektnom tonu, a čak se i pljeskalo hrvatskoj himni, prema pisanju velškog portala WalesOnline, navijači domaće momčadi nakon starte Luke na Wilsonu zasuli su teškim uvredama hrvatskog kapetana, navodno su te uvrede bile toliko grube i prožete mržnjom da se i komentator SkySportsa u prijenosu uživo ispričao gledateljima.

”You’re just a sh*t Joe Allen!,”, vikali su Luki navijači Walesa, uz još poneki ”dodatak”.

Uvrede na račun kapetana hrvatske reprezentacije navijači Walesa nastavili su nizati i na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.