NBA liga: Milwaukee uvjerljiv na gostovanju protiv New Yorka

Foto: fah

U prvoj od pet utakmica božićnog programa u NBA ligi Milwaukee je slavio s uvjerljivih 109-95 na gostovanju kod New Yorka u Madison Square Gardenu, a hrvatski košarkaš Mario Hezonja utakmicu je odgledao s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvremenu je prednost Bucksa bila minimalna (48-46), a gosti su utakmicu prelomili u trećoj četvrtini koja je završila 36-22 u njihovu korist te u nekoliko navrata došli do najvećih +19 tijekom posljednjih 12 minuta dvoboja.

Milwaukee je do pobjede u prvom klupskom nastupu na Božić još od 1977. godine predvodio Grk Giannis Antetokounmpo sa 20 koševa, 14 skokova te po četiri asistencije i osvojene lopte. Centar Bucksa Brook Lopez ubacio je 20 poena, a Malcom Brogdon je uz 17 koševa imao šest skokova i četiri asistencije.

Kevin Knox je sa 21 košem i šest skokova bio najbolji igrač Knicksa. Noah Vonleh je ubacio 14 poena uz 15 skokova i dvije blokade, a 14 koševa i 10 skokova spojio je Tim Hardaway Jr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee je ovom pobjedom došao do učinka 23-10 i učvrstio se na drugom mjestu u Istočnoj konferenciji. Ispred je samo Toronto s učinkom 25-10.

U božićnom programu preostale četiri utakmice su: Houston – Oklahoma City (21 sat po srednjoeuropskom vremenu), Boston – Philadelphia (23.30), Golden State – LA Lakers (2.00) i Utah – Portland (4.30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.