Nenad Bjelica otkrio što će biti s Atiemwenom nakon optužbi koje su se pojavile

Foto: GNK Dinamo

Trener Dinama Nenad Bjelica ne skriva sreću nakon pobjede nad Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma svi znamo što derbi znači za sve u klubu i oko kluba, za navijače. Najvažnije je u tim utakmicama pobijediti, to nam daje poticaj za ono što nas čeka i nadam se da ćemo i dalje biti uspješni kao i dosad”, rekao je za Večernji list.

“Ma svi znamo što derbi znači za sve u klubu i oko kluba, za navijače. Najvažnije je u tim utakmicama pobijediti, to nam daje poticaj za ono što nas čeka i nadam se da ćemo i dalje biti uspješni kao i dosad”, kaže on.

Otkrio je i koga neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neće biti Stojanovića i Theophilea zbog ozljeda, kao ni Šunjića zbog kartona, te onih koji su već dulje ozlijeđeni, kao Hajrović i Leovac”, rekao je, pa dodao: “Atiemwen i Ademi su u treningu i postoji mogućnost da budu u kadru za momčad”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.