‘Nenormalni’ dopinški nalaz: Kapetan Perua Paolo Guerrero suspendiran za dodatne kvalifikacije

Foto: fah

Kapetan peruanske nogometne reprezentacije Paolo Guerrero suspendiran je na 30 dana zbog “nenormalnog” dopinškog nalaza nakon kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Argentine odigrane početkom listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predsjednik Disciplinske komisije FIFA-e obavijestio nas je kako je Guerreru izrečena privremena mjera suspenzije od 30 dana. Trenutačna situacija je takva da je u njegovom uzorku pronađena nenormalna količina stimulativnog sredstva, ali za sada se on ne vodi kao pozitivan dopinški test”, objavio je Peruanski nogometni savez.

Peru će tako morati bez Guerrera igrati dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju protiv Novog Zelanda koje su na programu 11. i 15. ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.