Nepotrebne trzavice uoči Svjetskog prvenstva, legenda argentinskog nogometa oštro napala Lionela Messija

Foto: fah

Bivši veliki nogometaš argentinske reprezentacije, nekadašnji napadač Chelseaja te Intera, Hernan Crespo, oštro je kritizirao najboljeg igrača svijeta Lionela Messija. Naime, Crespo smatra da Interova zvijezda Mauro Icardi neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, iako je ušao u preliminarni popis od 35 igrača koji je objavio argentinski izbornik. Crespo tvrdi da se Icardi ne nalazi u Messijevom ”čarobnom krugu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mauro Icardi igra u sjajnoj formi, uoči posljednjeg kola talijanske lige zvijezda Intera na drugom je mjestu ljestvice najboljih strijelaca, ima tek pogodak manje od napadača Lazija, Cire Immobilea, međutim, Crespo svejedno ne vjeruje da će Icardi vidjeti Rusiju, barem ne u dresu Argentine. Naravno, to su samo nagađanja, koja Argentini, s obzirom na velike ambicije, ne trebaju tridesetak dana prije početka Svjetskog prvenstva.

Argentina ima zaista veliki izbor kvalitetnih igrača, posebno u napadu, no, Crespo tvrdi da je Icardi upitan iz jednostavnog razloga, nije prijatelj sa zvijezdom Barcelone Lionelom Messijem, koji navodno o svemu odlučuje te ima veće ovlasti od izbornika.

“Mislim da Icardi nije jedan od Messijevih prijatelja”, rekla je legenda Parme. “Reprezentacija je sastavljena od čarobnog kruga, ako me razumijete. Icardi nije dio tog kruga i stoga neće ići u Rusiju. To je moje mišljenje. Momčad treba napadača poput njega, ali očito se Sampaoli i Messi ne slažu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda argentinskog nogometa iznenađen je činjenicom da 25-godišnji napadač Intera, unatoč sjajnim igrama, još uvijek nije standardni član argentinske reprezentacije.

“Nijedan igrač nije bolji od Icardija u jedanaestercu. Kad dobije loptu tamo, ubojit je, ali naravno, ako želite graditi duboke napade, Aguero je prikladnija opcija.

Poslije Cristiana i Messija, velik je broj napadača koji se mogu smatrati trećima na svijetu. Po meni je i Icardi u tom društvu”, kazao je Crespo, uz želju za gledanjem Icardija na San Siru i iduće sezone. Navodno bi najbolji igrač Intera mogao u ljetnom prijelaznom roku napustiti klub, tim prije što Inter još jednom nije uspio izboriti plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Inter mora učiniti sve da ga zadrži, njihovi direktori su sposobni i riješit će sve njegove brige za budućnost”, zaključio je 43-godišnji Hernan Crespo.

Podsjetimo, reprezentacija Argentine na predstojećem Svjetskom prvenstvu igra u skupini s Hrvatskom, Nigerijom te Islandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.