‘Neregularan gol’ Reala: Nakon poraza u Superkupu trener Mourinho već poslovično ljut na suca

Foto: fah

Nakon poraza 1-2 od Real Madrida u europskom Superkupu trener Manchester Uniteda Jose Mourinho bio je ljut na talijanskog suca Rocchija, te je istaknuo kako je strijelac vodećeg Realova gola Brazilac Casemiro bio u zaleđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je teško parirati njihovu veznom redu, Real je bio nadmoćniji, ali njihov vodeći gol bio je neregularan jer je postignut iz zaleđa. Da je korištena sudačka video analiza rezultat bi bio 1-1”, kazao je Mourinho.

Real je u utorak osvojio europski Superkup zahvaljujući 2-1 pobjedi protiv Manchester Uniteda u Skoplju na stadionu Filipa II. Strijelci za Real bili su Casemiro (24) i Isco (52), a na konačnih 2-1 smanjio je Lukaku (62).

Iako je Cristiano Ronaldo ušao u igru tek u 83. minuti, Mourinho je i u tom segmentu igre imao zamjerke glede sudačkog tretmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Real je pun fantastičhih igrača, ali mi smo bili u igri skoro do samog kraja susreta. Kažem skoro do samog kraja, odnosno do trenutka kada je u igru ušao Ronaldo (83. minuta). Naime, prilikom svakog duela s Ronaldom sudac bi dosudio prekršaj za Real”, istaknuo je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.