Nevjerojatan poraz Barakuda: ‘Ne znam što bih rekao’

Foto: fah

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je u trećem kolu kvalifikacija Svjetskog kupa u Zagrebu od Italije s 13:14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatnu prednost ispustili su izabranici Ivice Tucka. Naime, osam minuta prije kraja imali su čak pet golova razlike prednosti, ali u konačnici su Talijani dobili posljednju četvrtinu sa 7:1 te slavili na kraju.

– Iz ovakvih se situacija sigurno trebaju izvlačiti pouke. Nije lijepo izgubiti, pogotovo kada ovako dominirate tri četvrtine, a onda u zadnjoj ‘izgubite glavu’. Prvenstveno se mi nismo snašli. Dugi je razlog, to mi se čini, stvarno moram pogledati još, ali mislim da je došlo do promjene kriterija suđenja. Ne kažem da smo oštećeni, to ne, to nisam rekao. Sami smo si dopustili neke golove. Rekao sam dečkima između treće i četvrte četvrtine da ne smijemo stati, da igramo kao da je 0:0. Ovo je dobra pouka. Naša je momčad ujedno i dalje u stvaranju, nemojmo niti to zaboraviti. Iz ovog moramo izvući pouke, rekao je Ivica Tucak nakon poraza od Italije.

– Ne znam što bih rekao, tri vrhunske četvrtine, ali sve smo prolili u posljednjoj četvrtini. Ne znam što bih rekao. Moramo pogledati snimku i analizirati pogreške, čekaju nas dvije utakmice, dodao je Jerko Marinić-Kragić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Stvarno ne znam što bi pametno rekao. Tri četvrtine kontroliramo utakmicu, sve je u redu. Pod kontrolom su bili i obrana, napad, tranzicija, a u zadnjoj četvrtini totalno zamračenje. Ne znam što bi rekao. Ušli su Talijani u neki luđački presing sa stavom da idu na sve ili ništa. Na brzinu su nam dali neke golove, unijeli nervozu u naše redove. Teško mi je pojasniti ovo. Bit će vremena za analizu, kazao je Andrija Bašić, strijelac tri gola.

Hrvatska u nedjelju igra protiv Japana, a u utorak s Mađarskom. Samo prve tri momčadi iz skupine idu na završni turnir u Kaliforniji krajem lipnja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.