Nevjerojatne božićnice igrača Reala: Modrić i Kovačić uživaju u egzotici na vrućem pijesku

Foto: Instagram

Nogometaši Reala po dobru će pamtiti 2016. godinu, iako nisu osvojili španjolsko prvenstvo s obzirom kako je Barcelona predvođena Lionelom Messijem bila bolja osvojili su sve ostalo što su mogli, uključujući Ligu prvaka, postali su svjetski klupski prvaci, snažan obol sjajnoj godini dao je hrvatski reprezentativni tandem Luka Modrić-Mateo Kovačić. Kapetan Vatrenih završio je 2016. kao jedan od najboljih veznih nogometaša svijeta, Kovačić se u potpunosti afirmirao u Realu.  Treba reći kako je Real u ovom trenutku uvjerljivo vodeći klub Primere. Stiglo je vrijeme darivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

??????

A photo posted by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na sjajne rezultate predsjednik kluba Florentino Perez odlučio je biti široke ruke te dobrim božićnicama zahvaliti igračima na sjajnim uspjesima. Tako da će igrači Reala dobiti velike bonuse od milijun eura. Priznat ćete, božićnica od milijun eura dobro zvuči, hrvatski radnici ne bi imali ništa protiv sličnih bonusa, pa čak i nešto manjih.  Ipak, većinu tog bonusa dobit će za osvajanje Lige prvaka s obzirom kako će svaki nogometaš koji je sudjelovao u naslovu zaraditi 750 000 eura, dok će za osvojeno svjetsko klupsko prvenstvo te Superkup igrači dobiti, naravno, svaki, dodatnih 260 000 eura.  Podsjetimo također kako su igrači dobili model Audija po izboru kao nagradu za sudjelovanje u Kupu.

Predsjednik Perez je za sljedeću godinu najavio još bogatije nagrade, a u slučaju naslova španjolskog prvaka, na najboljem su putu da to i ostvare, svaki igrač zaradio bi dodatnih milijun eura. S obzirom na brojne nagrade igrači su, naravno, otišli opustiti se na egzotičnim i čarobnim mjestima svijeta.  Luka Modrić i Mateo Kovačić su tako travu zamijenili pijeskom te su fotografijom pokušali dočarati kako to izgleda. U svakom slučaju nije hladno kao u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.