Nevjerojatni Zlatan Ibrahimović i u 39. godini ruši rekorde…

Foto. fah

Bivši švedski reprezentativac, koji s reprezentacijom Švedske i nije baš postigao rezultate u skladu sa svojom nedvojbenom kvalitetom, Zlatan Ibrahimović, u pobjedi Milana protiv Sampdorije 4:1 sudjelovao je s dva pogotka te je tako postao prvi nogometaš u povijesti koji je u Serie A zabio 50 golova za oba najveća u Milanu, Inter i Milan.  Ibrahimoviću je do rekorda pomogao doći sjajnom asistencijom i hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, a Milan je ovom pobjedom osigurao nastup u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ibro je prije više od jednog desetljeća zabijao golove u dresu najvećeg Milanovog rivala, Intera. Sa gotovo 39 godina na leđima Ibrahimović i dalje igra na vrhunskom nivou.

Podsjetimo, Zlatan je za Inter igrao između  2006. i 2009. godine te je u 117 nastupa zabio 66 golova. Bivšem švedskom reprezentativcu je ovo drugi puta u bogatoj karijeri da igra za Milan, a ukupno je igrao 104 utakmice i isto tako zabio kao i u Interovom dresu 66 pogotka.

Ako znamo sa su za oba talijanska nogometna diva igrali velikani, fenomenalni napadači, Ronaldo, Vieri, Crespo…, rekord Zlatana Ibrahimovića dobiva dodatno na težini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.