Nezadovoljstvo nastupom na Euru: Češka nogometna reprezentacija dobila novog izbornika

Foto: Fah

Češki nogometni savez za novoga je izbornika imenovao Karela Jarolima (59), on će na toj dužnosti zamijeniti Pavela Vrbu koji je nakon neuspješnog nastupa na EURU u Francuskoj odlučio preuzeti treniranje ruskog prvoligaša Anžija iz Mahačkale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka je na EURU u Francuskoj zauzela posljednje, četvrto mjesto u skupini D sa samo jednim osvojenim bodom, 2-2 remijem protiv Hrvatske. U preostala dva dvoboja Češka je izgubila sa 0-1 od Španjolske i 0-2 od Turske.

Jarolim, koji je tijekom igračke karijere bio reprezentativac Čehoslovačke, ima dugogodišnje iskustvo u vođenju čeških i slovačkih klubova, a radio je i na Bliskom istoku, u Saudijskoj Arabiji i UAE-u, dok mu je posljednji posao bio vođenje Mlade Boleslavi.

Vodstvo Saveza u zadatak mu je dalo izgradnju nove momčadi koja bi bila konkurentna u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Češka će u kvalifikacijama igrati u skupini C s Njemačkom, Sjevernom Irskom, Norveškom, Azerbajdžanom i San Marinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.