Nezasitni Cristiano: Real ponudio Ronaldu godišnju plaću od 33 milijuna eura, ali to neće biti dovoljno

Foto: fah

Real Madrid je ponudio Cristianu Ronaldu (33) novi ugovor po kojem bi godišnje zarađivao 33 milijuna eura, ali to vjerojatno neće biti dovoljno da bi portugalski napadač ostao u madridskom klubu, objavili su u nedjelju španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Ronaldo od Reala tražio petogodišnji ugovor i godišnju plaću od nevjerojatnih 73 milijuna eura. Sa takvim ugovorom Ronaldo bi postao najbolje plaćeni nogometaš na svijetu, jer Leo Messi u Barceloni zarađuje 55 milijuna eura godišnje, a Neymar u PSG-u 38 milijuna.
Ronaldo je u devet sezona u Realu zabio čak 450 golova u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.