Niko Kovač: “I dalje smo optimisti, vjerujemo u svoju snagu”

Dan poslije otvaranja Svjetskog prvenstva i poraza od Brazila, hrvatski izbornik Niko Kovač još je jednom sažeo dojmove te bacio pogled u budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je na početku nastupa na svjetskoj smotri u Brazilu izgubila od domaćina 3-1, premda je imala vodstvo, a drugi je pogodak primila iz kaznenog udarca koji je izazvao dosta bure.

“Dojam je još uvijek isti, mogli smo uzeti bod, a sve je što se tiče suca zaboravljeno i o tome više ne želimo pričati. Usredotočit ćemo se na Kamerun”, najavio je hrvatski izbornik Niko Kovač.

Navijači hrvatske reprezentacije imaju se pravo nadati slavlju u Manausu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možemo biti optimisti, ono što smo pokazali bilo je odlično. Nažalost, nije se previše pričalo o našoj taktici, našem znanju. Pozitivno gledamo prema naprijed i vjerujem da možemo proći skupinu”, dodao je Kovač.

U drugoj utakmici Skupine A Meksiko je pobijedio Kamerun rezultatom 1:0.

“Večeras ćemo pogledati snimku utakmice Meksiko – Kamerun, ali budite sigurni da će moji igrači protiv Kameruna biti jednako spremni kao i za Brazil. S Mandžukićem dobivamo dodatnu kvalitetu, makar moram ponoviti da je Jelavić odigrao izvrsno. Nadam se da će Mandžukić donijeti ono potrebno za preostale dvije utakmice”, kaže izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativci će dobiti slobodan dan, a motiva im za nastavak natjecanja ne nedostaje.

“Atmosfera je bolja nego kad se odigra loše. Bili smo ravnopravni s Brazilom, nije da smo izgubili bez šanse. Nadam se da će biti drugačije nego 2006. godine, svi su vidjeli da je Hrvatska bila odlična i ako tako nastavi bit će dobro. Nogomet je čudan, no vidim želju i žar u očima igrača, žele ispraviti ono što se zbilo”, naglasio je Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.